Lodge huren , Friedland, Duitsland, Duitsland

Luxe VillaVeranda  op landgoed Voigtsmühle. Dit is verblijven in een luxe chalet op onze landgoedcamping in de buurt van Berlijn.

Midden op onze kleine camping staan de VillaVeranda’s met een heerlijk vrij uitzicht, waarvan je heerlijk kunt genieten op de veranda, door de grote schuifpui wordt binnen buiten en andersom. maar het is ook heerlijk om gewoon lekker in het zonnetje te luieren in de hangmat, Of te genieten van de rust en de omgeving, een duik nemen, of gewoon lekker genieten van een goed boek en een glas wijn in de comfortabele loungestoelen met parasol.

De omgeving is prachtig en vraagt erom om ontdekt te worden, rustige meertjes in het bos of watersporten op de grote Schwielochsee, een dagje Berlijn of Dresden, maar ook het spreewald, schlaubetal of het klooster van Neuzelle zijn een bezoek waard. de omgeving is heerlijk om te wandelen of te fietsen.

en door het klimaat is de zomer heerlijk warm, en mocht het een dag minder weer zijn dan is het grootste overdekte zwembad van europa vlakbij.

Foto´s van Lodge huren

In de omgeving van Lodge huren

De faciliteiten van Lodge huren

Faciliteiten Buiten

loungestoelen

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Cijfer:
Naam:
Bericht: