Camping de Goede Weide, Oude Willem, Nederland

Bij de kinderboerderij
De camping
Genieten op de camping
Ingang Camping
Sanitair gedeelte
Spelen in de speeltuin
Sneeuw op de camping
Receptie
Campingplek
Onze Camping
Heerlijk genieten
uitzicht vanaf de camping

Camping "De Goede Weide" is een mooie en rustige minicamping, gelegen nabij Diever in Drenthe en midden in het Nationaal Park Drents Friese Wold, een prachtig en gevarieerd bos- en heide gebied. De camping ligt nagenoeg aan het Drenthepad; ideaal voor de wandelaars. 

Onze camping wordt met veel plezier en in een gemoedelijke sfeer beheerd door de familie Teunissen . Aly en Alco Teunissen zullen u graag ontvangen voor een ontspannen en aangenaam verblijf. Wij zijn het gehele jaar open!
Wij zijn vuurwerkwerkvrij op ons terrein! 
 
Onze camping heeft 30 ruime gevarieerde kampeer plaatsen, waarvan een aantal met uitzicht over het natuurgebied. Elke kampeerplaats is voorzien van elektra aansluiting (6A) en GRATIS WiFi (Glasvezel internet).
Uitgebreid verwarmd modern sanitair d.m.v. vloerverwarming. Binnen is ons sanitair 4 douches, 2 washokjes, 4 toiletten, 1 urinoir, 4 afwasgelegenheden en groentespoelbak. Buiten is er een stortbak voor het chemisch toilet. Wasmachine en droogtrommel aanwezig (muntinworp). Fietsen kunnen overdekt gestald worden er zijn oplaadpunten voor de elektrische fiets aanwezig. Voor de kinderen hebben wij een trampoline, speeltuin, mammoet skelters, tafeltennis, tafelvoetbalspel en een kinderboederijtje met kippen en geiten. 
We bieden fietsverhuur, verkoop landelijke dagbladen, verse scharreleieren, ijs, verse gebakken broodjes uit eigen oven(op bestelling) en fiets en wandel knooppuntkaarten.
Jeu de Boules baan voor de mooie lange avonden.
 
Bij ons kunt u ook terecht voor 'glamping'; op plaats V staat dan een volledig ingerichte luxe safaritent. 
 
Vanaf onze camping heeft u direct toegang tot het prachtige Drentse natuurgebied "Het Drents-Friese Wold". Indien gewenst kunnen wij het huren van fietsen voor u regelen. Wij zijn erkend* gastheer van het Nationaal park 'Drents-Friese Wold' [IVN-certificaat] en kunnen u dus uitstekend informeren over dit nationaal park en wat het natuurgebied u als recreatieve gast te bieden heeft.
 
 
Zoekt u een mooie camping in Drenthe? Kom dan naar Camping de Goede Weide.

Foto´s van Camping de Goede Weide

In de omgeving van Camping de Goede Weide

Restaurant1.5 kmSupermarkt5 kmSpeeltuin10 m
Stadscentrum3.1 kmWandelroute50 mBushalte7 km
Station3.1 kmZwembad7 kmPaardrijden50 m
Mountainbike50 mPretpark8.6 kmMeer4.5 km
Welness3.7 kmBowling25.2 kmTheater - Bioscoop37 km

De faciliteiten van Camping de Goede Weide

Faciliteiten Buiten

Parkeerplaats
Speeltuin
Terras
Trampoline

Faciliteiten Faciliteiten

Wasdroger
Wasmachine
Wi-Fi

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Cijfer:
Naam:
Bericht: